dimarts, 26 de maig del 2009

Correcció a la notícia apareguda al diari Avui


Des del Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana UNCat volem denunciar la nota de premsa publicada aquest matí, dimarts dia 26 de maig, al diari Avui; en ella es vol relacionar a Unitat Nacional Catalana amb els Boixos Nois justament en el moment que el nostre partit demana a la seva militància la integració a Reagrupament.

Unitat Nacional Catalana UNCat va néixer el gener de l’any 2000 amb la unió de diversius col·lectius independentistes provinents d’Estat Català, Partit per la Independència, PSAN i Joventuts Nacionalistes Catalanes, després s’hi afegiren altres nacionalistes provinents d’ERC i de les JERC.

Unitat Nacional Catalana UNCat no te cap relació amb els Boixos Nois, creiem que l’aparició d’aquesta notícia tot intentant tergiversar l’origen de la nostra formació política, no té com objectiu denunciar els nostres orígens sinó atacar el nostre treball constant a favor d’un nacionalisme identitari i democràtic.

Els mateixos que fins ara s’han aprofitat del nacionalisme i l'independentisme per sembrar la corrupció i el nepotisme, han començat una campanya de descrèdit contra els que creiem que cal un projecte nou que uneixi el nacionalisme democràtic. Hem de ser conscients que aquesta campanya serà dura perquè els que tenen segrestat l'independentisme tenen por de perdre els seus càrrecs i prebendes, cal foc nou i sols s’aconseguirà jubilant la corrupció i el nepotisme, i aconseguint que aquests corruptes si volen seguir vivint de la política s’integrin definitivament al PSC-PSOE i deixin viure lliure al nacionalisme democràtic i transversal.

Secretariat Nacional d'Unitat Nacional Catalana

Barcelona, 26 de maig del 2009.