dissabte, 19 de setembre del 2009

L'ajuntament de Barcelona fitxa Telma Ortiz, que cobrarà 2.809 €/mes

L'Ajuntament de Barcelona exposa en un comunicat que la categoria professional de Telma Ortiz és la de Tècnica Assessora i la seva funció és de sotsdirectora de Projectes del departament de Relacions Internacionals. Entre les tasques encomanades a Telma Ortiz hi figuren reforçar els vincles de Barcelona amb Àsia-Pacífic i les activitats relacionades amb motiu de la presidència espanyola de la Unió Europea, el semestre que ve.

L'Ajuntament informa que "la seva única retribució és el seu sou brut anual que és de 54.958,68 euros bruts l'any, xifra que correspon a 2.809 euros nets mensuals" i justifica el comunicat "davant les informacions aparegudes aquests dies a diferents mitjans de comunicació".

La incorporació de Telma Ortiz respon al "nou impuls" que s'ha donat al departament de Relacions Institucionals després del nomenament del seu director, Josep Roca.

L'Ajuntament es justifica i diu que la provisió del lloc de treball de Telma Oritz es va efectuar segons la legislació aplicable i que els seus coneixements, aptituds i experiència professional la fan del tot adient a les tasques encomanades.

Entre d'altres aspectes, segons el consistoti, cal destacar el domini de 6 idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i portuguès) o la seva àmplia experiència en el camp de les relacions internacionals en diferents llocs del món com ara Àsia, Àfrica o Amèrica Llatina.

Font: AVUI.cat