divendres, 12 de setembre del 2008

De nou, agressions de l'EI durant la diada

Un grup de nacionalistes catalans ha estat agredit per membres d'extrema esquerra durant la Diada Nacional de Catalunya, entre els agredits hi ha L.B., un jove nacionalista, militant d'Unitat Nacional Catalana, que ha estat ferit i evacuat en ambulància. Els fets han succeït aquesta tarda a dos quarts de sis a la Ronda de Sant Pere de Barcelona, a 50 metres del monument a Rafael de Casanovas, per un grup de membres de l'extrema esquerra. L'agressió ha causat una situació caòtica i de pànic a les nombroses famílies que en aquells moments participaven de manera pacífica a la manifestació.

Han estat identificats alguns dels agressors com a membres de les CAJEI de Gràcia, Endavant de Vilafranca del Penedès, Maulets de Mataró, un grup de skins de Maulets de Berga i un membre de la botiga "Mai Morirem" de Gràcia.

Denunciem la nul.la actuació dels Cossos de Seguretat que havent rebut nombroses trucades han trigat més d'una hora en assistir a la zona dels fets. També denunciem els freqüents atacs de caire feixistitzant protagonitzats per aquests elements d'extrema esquerra com l'agressió contra ERC avui mateix al Fossar de les Moreres.

Esperem una ràpida actuació dels Mossos d'Esquadra detenint als agressors.

Font: UNITAT NACIONAL CATALANA

Vídeo 1 Vídeo 2

Incidents entre independentistes d'esquerres i Unitat Nacional Catalana

Joves independentistes d'extrema esquerra s'han enfrontat amb altres d'Unitat Nacional Catalana, un grup també independentista, en el transcurs de la manifestació que se celebra a Barcelona amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Els enfrontaments entre els dos grups han causat destrosses considerables en un establiment de la Ronda de Sant Pere de Barcelona. Els fets s'han produït quan els manifestants d'Unitat Nacional Catalana s'han volgut sumar a la manifestació per un Estat Propi.

Font: AVUI.cat

Agressions, al Fossar de les Moreres, contra Esquerra Republicana

Un grup, que Esquerra Republicana afirma que són membres de la CAJEI -Coordinadora d'Assemblees de Joves d'Esquerra Independentista- ha agredit aquest matí una comitiva d'ERC que intentava participar en un acte al Fossar de les Moreres. Diverses persones han rebut cops i fins i tot algun trau amb sang. Els membres de la CAJEI acusaven Esquerra de trair els independentistes mentre els republicans els han acusat de comportament feixista.

Diumenge poc després del migdia un grup de militants d'Esquerra Republicana han estat agredit quan anaven a fer la tradicional ofrena floral al Fossar de les Moreres. Quan la comitiva republicana, d'unes dues centes persones, s'hi acostava uns joves han desplegat una pancarta que deia ERC=Botiflers. Posteriorment un altre grup ha agredit amb cops de peu i empentes la comitiva d'Esquerra i les JERC. Segons fonts d'Esquerra els agressors s'han identificat com a membres de CAJEI --Coordinadora d'Assemblees de Joves d'Esquerra Independentista. ERC ha emès un comunicat en el qual afirma que els autors de l'agressió són "feixistes".
La CAJEI ha emès per la seva banda un altre comunicat en el qual culpen ERC de la situació.

Font: VilaWeb.cat

Vídeo 3