dimecres, 16 de gener del 2008

Abstenció patriòtica

El Consell Polític d’Unitat Nacional Catalana (UNCat), reunit en sessió
ordinària el dia 12 de gener passat a la ciutat de Barcelona, va decidir per unanimitat de tots els seus membres, recomanar l’exercici d’una abstenció activa i en clau patriòtica davant la convocatòria d’eleccions generals a les Corts de Madrid del dia 9 de març proper.

Unitat Nacional Catalana (UNCat) entén que cap de les candidatures presentades a les circumscripcions catalanes no té una voluntat real de trencament amb Espanya ni presenta un programa polític que garanteixi el dret de viure en una Catalunya Catalana, on els valors polítics, culturals i econòmics que configuren la nostra nació en siguin plenament hegemònics en tot el territori que ens és propi.

Davant d’aquest escenari, Unitat Nacional Catalana (UNCat) fa una crida per enfortir un espai polític nacionalista d’arrel identitària, capaç d’oferir respostes sense complexos a les principals preocupacions de la ciutadania, com ara el fenomen de la immigració o la fi del cicle econòmic expansiu.

Unitat Nacional Catalana (UNCat) considera que ara és el moment d’articular un front patriòtic que posi fre a un espanyolisme colonitzador que -entre d’altres agressions i sense cap vergonya- vol laminar la nostra llengua i cultura d’aquells àmbits on relativament hi tenen una presència significativa, com ara en l’ensenyament i en determinades institucions i administracions públiques.

Cridem doncs, a tots els patriotes catalans, a mobilitzar-se per enfortir un separatisme de combat i a manifestar el nostre més ferm rebuig a Espanya, als polítics i partits espanyols, i als que voldrien ser-ho, tot abstenim-nos de participar en unes eleccions que no són les nostres.

Com diu la dita popular, d’Espanya ni vent ni gent!


Consell Polític d’Unitat Nacional Catalana.

Barcelona, 15 de gener de 2008.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Us equivoqueu de totes, totes.
Per servir correctament al país s'han de fer sacrificis, no sempre es pot tenir tot, s'ha de ser coherent amb els ideals i votar la formació política que s'acosti més a aquests ideals.
L'ABSTENCIÓ SERÀN VOTS PER PARTITS COM CIUTADANS, EL PP O EL P$OE.

L'abstenció es l'excusa de la gent poc compromesa amb el país, o de la gent que com un nen petit diu "o tot o res" fent un mal irreparable a Catalunya, em pensava que Unitat era diferent, ara ja veig que teniu els mateixos complexes de nen mal criat que els bruts dels Maulets, Pua-llosos, o els traïdors de JERC.

Gràcies a gent com vosaltres Catalunya ha perdut bous i esquelles i el president de la Generalitat ara es diu Pepe i demà es dirà Mustapha.
Si en Macià aixeques el cap.

Anònim ha dit...

Si vosaltres no teniu collons de presentar-se ja ho fa el Partit Republicà Català que recollirà el meu humil vot.

Anònim ha dit...

Si, aixó votem a aquest tal "Partit Republicà Català", i fraccionem encara més el vot Nacionalista, feu riure i esteu acomplexats, i el que és pitjor, esteu fent un gran servei a l'Espanya més carca i als seus acòl·lits (Pepe Montilla, Bono, Pinocho ZP, Dientes Chacón, Zaplanas, Acebes, Boadellas.....)
Si vosaltres us considereu patriotes catalans anem arreglats, el patriotisme es sacrificar-se pel bé comú del país, i vosaltres, tots plegats no podeu ni tan sols vèncer un complexe de juventut pel país.

Jo, si fa falta em possaré la pinça al nas i votaré CIU, s'ha demostrat que és el vot més útil pel país.